Yksilöllinen kehittyminen

 

Mitä sinä
haluat saavuttaa
juuri nyt?

Mitä sinä
haluat saavuttaa
juuri nyt?

Yksilöllisen kehittymisen palvelumme kattavat yrittäjyyden kaikki vaiheet, olet sitten ammatillista identiteettiäsi vielä etsivä, yrittäjyyttä harkitseva tai unelmiesi yrityksen jo perustanut. Palveluidemme kantavana ajatuksena on auttaa sinua kirkastamaan tavoitteesi ja löytämään innoituksesi – ja sitä kautta lisäämään merkityksellisyyttä elämääsi.

material-

Minun polkuni


Haluan löytää ammatillisen identiteettini ja itselleni merkityksellisen työn. Mikä minua innostaa? Missä olen todella hyvä? Millaisissa töissä voin yhdistää innostukseni ja osaamiseni? Olisiko minusta yrittäjäksi?

Tutustu:
Passion Test -valmennus | Unelmaduuni-valmennus

material-

Askelmerkit yrittäjyyteen


Aion yrittäjäksi ja haluan löytää ja kirkastaa liikeideani. Miten jalostan osaamiseni ja kiinnostuksen kohteeni liiketoiminnaksi? Ketkä voisivat olla asiakkaitani? Mitkä ovat vahvuuteni yrittäjänä? Mitä ominaisuuksia voisin vielä kehittää?

Tutustu:
Yrittäjän alkutaival -valmennus

material-

Unelmien yritys


Kaipaan tukea ja selkeyttä pienyrittäjän arkeeni. Mihin minun kannattaa kohdentaa voimavarani? Mitä voin jättää tekemättä? Miten saan lisää varmuutta päätöksentekoon? Miten näen oman tilanteeni selkeämmin?

Tutustu:
Pienyrittäjän arki -valmennus

Henkilökohtainen valmennus

Henkilökohtainen valmennus

Valmiiden pakettien lisäksi tarjoamme henkilökohtaista valmennusta (coaching), joka auttaa sinua kirkastamaan tavoitteesi, ymmärtämään missä olet nyt suhteessa tavoitteisiisi ja löytämään parhaat keinot edetä tavoitteitasi kohti.

Coaching on oivallinen menetelmä tavoitteelliseen itsensä kehittämiseen ja se sopii esimerkiksi uuden työroolin haltuunottoon tai töissä tarvittavien kykyjen ja taitojen jalostamiseen. Tarjontaamme kuuluu myös myyntivalmennus, joka yhdistää coachingin ja omaan kokemukseemme perustuvaan sparrauksen. Se on erinomainen työkalu omien myyntitaitojen kehittämiseen.

Ota yhteyttä Katriin (katri@via-nova.fi, 050 487 3346) ja pyydä coaching-tarjous! Tarjolla myös kävelycoaching -sessioita liikkumisesta innostuneille.

Jos olet jo tehnyt rohkean hypyn yrittäjyyteen, tutustu myös yrityksen kehittämisen palveluihimme.

Passion test -valmennus

Passion Test on tehokas työkalu aloittaa matka kohti itselle merkityksellisempää elämää. Valmennuksessa selkeytät itsellesi mikä sinua todella innostaa ja opit hyödyntämään tätä ymmärrystä arjessasi. Järjestämme Passion Test -valmennuksia sekä ryhmille että yksittäisille henkilöille. Kolmen tunnin Passion Test -työpaja sopii erinomaisesti kaveriporukoille ja yhdistyksille. Henkilökohtainen valmennus taas tarjoaa enemmän aikaa omien intohimojen pohdintaan sekä tukea löydettyjen asioiden täsmentämiseen. Työpajan hinta alk. 625 eur (sis. alv.) ja henkilökohtainen valmennus alk. 260 eur (sis. alv.).

Innostuitko? Ole yhteydessä Katriin (katri@via-nova.fi, 050-487 3346) ja tilaa valmennus itsellesi tai keräämällesi ryhmälle. Katri on Certified Passion Test Facilitator, jonka intohimona on auttaa muita löytämään selkeys ja suunta elämäänsä.

Unelmaduuni-valmennus

Unelmaduuni-valmennus sukeltaa syvälle sisimpääsi. Se auttaa sinua löytämään ammatillisen identiteettisi ja selkeyttämään tavoitteesi. Valmennus alkaa henkilökohtaisella Passion Testillä, joka auttaa sinua ymmärtämään syvällisesti tärkeimmät innostuksen kohteesi. Sen jälkeen käsittelemme mm. sisäisiä motivaatioitasi, tärkeimpiä vahvuuksiasi tai mahdollista yrittäjyyttä. Valmennuksen aikana oivallat parhaat tavat edistää tavoitteitasi ja otat konkreettisia askeleita niitä kohti.

Valmennus sisältää kuusi henkilökohtaista 1,5 tunnin tapaamista toimistollamme Tampereella tai sopimuksen mukaan. Tapaamiset järjestetään kuuden kuukauden kuluessa valmennuksen alkamisesta, tarkempi aikataulu sovitaan yhdessä. Valmennuspaketin hinta on alk. 990 euroa (sis. alv.).

Haluatko lähteä kohti unelmaduuniasi? Ole yhteydessä Katriin (katri@via-nova.fi, 050-487 3346). Katri on Certified Business Coach ja Certified Passion Test Facilitator, joka haluaa oman esimerkkinsä kautta innostaa muitakin seuraamaan unelmiaan.

Yrittäjän alkutaival -valmennus

Yrittäjän alkutaival -valmennus auttaa sinut liiketoimintasi alkuun. Valmennuksen aikana käymme läpi liiketoiminnan oleelliset vaatimukset ja työstämme yhdessä juuri sinulle toimivan liiketoimintamallin. Mallin lähtökohtana toimivat omat vahvuutesi ja ominaisuutesi. Niiden perusteella löydämme potentiaalisimmat asiakkaasi ja johdamme näistä liiketoimintasi arvoverkon.

Yrittäjän alkutaival toimii parhaiten noin viikon mittaisena intensiivisenä valmennuspakettina, jossa vuorottelevat yhteiset työpajat, itsenäinen materiaalin työstäminen ja kokeneiden asiantuntijoidemme antama palaute. Valmennus sisältää neljä 1,5 tunnin työpajaa sekä niihin liittyvät palautesessiot. Tapaamiset ovat toimistollamme Tampereella tai sopimuksen mukaan. Valmennuksen hinta on alk. 810 euroa (sis. alv.).

Haluatko yrityksellesi tehokkaan alkusysäyksen? Ole yhteydessä Juhaan (juha@via-nova.fi, 044-997 2050). Juha on kokenut kasvuyrittäjä ja hallitusammattilainen, jonka intohimona on auttaa yrityksiä menestymään.

Pienyrittäjän arki -valmennus

Pienyrittäjän arki -valmennus yhdistää coachingin ja sparrauksen parhaat puolet pienyrittäjän eduksi. Aluksi kartoitamme tilanteesi ja teemat, joissa kaipaat tukea. Näiden perusteella muodostamme yhdessä selkeät ja mitattavat tavoitteet seuraaville kuukausille. Vuorotellen järjestettävissä coaching-keskusteluissa ja sparraus-tapaamisissa työstämme ja ratkaisemme tavoitteisiin liittyviä kysymyksiä. Coaching-keskustelut auttavat sinua oivaltamaan uusia näkökulmia ja toimivia keinoja saavuttaa tavoitteesi. Sparraus-tapaamisissa pääset syventämään tietojasi ennalta sovituista teemoista. Sparrauksen tarjoamme kahden kokeneen Via Novan yrittäjän voimin ‘kaksi yhden hinnalla’ -periaatteella. Tapaamisten sisällöt valmistelemme etukäteen tarpeidesi mukaan.

Palvelupaketti sisältää kaksi henkilökohtaista 1,5 tunnin tapaamista kuukaudessa kolmen kuukauden ajan (yhteensä kuusi tapaamista). Tapaamiset järjestetään toimistollamme Tampereella tai sopimuksen mukaan. Halutessasi tapaamiset voidaan järjestää myös virtuaalisesti. Palvelupaketin hinta on alk. 630 euroa/kk (+ alv.). Ensimmäisen kolmen kuukauden jakson jälkeen sopimusta voidaan jatkaa kuukausi kerrallaan.

Kaipaatko tukea arkeesi? Ole yhteydessä Katriin (katri@via-nova.fi, 050-487 3346) tai Juhaan (juha@via-nova.fi, 044-997 2050). Tässä paketissa Certified Business Coach Katri ja kokenut kasvuyrittäjä ja hallitusammattilainen Juha tarjoavat yhdessä parhaan osaamisensa käyttöösi.

Jos et löydä itsellesi sopivaa pakettia, niin ota yhteyttä, räätälöimme juuri sinulle sopivan kokonaisuuden.