Asiakaslähtöinen liiketoiminta

 

Mitä sinä
haluat saavuttaa
juuri nyt?

Mitä sinä
haluat saavuttaa
juuri nyt?

Oletko kasvuhakuisen pk-yrityksen johtaja, omistaja tai yrittäjä? Kaipaatko kokenutta luottokumppania tukemaan kasvua? Olet tullut juuri oikeaan paikkaan. Tarjoan Katrin kanssa sparrausta ja valmennusta kasvuun ja kasvun hallintaan, asiakaslähtöisen liiketoiminnan kehittämiseen, uusien mahdollisuuksien tunnistamiseen ja strategian luontiin. Saat käyttöösi kokemuksemme ja osaamisemme sekä kenttäolosuhteissa testatut ja hyväksi havaitut käytäntömme.
– Juha / 044 9972 050

Voit maksaa palvelujamme myös Innovaatiosetelillä!

Johtajasparraus

Jos tavoitteesi on omaksua hyväksi todetut tavat johtaa kasvuyhtiötä ja saada kaupan päälle parhaat käytännön vinkit ja opastuksen, johtajasparraus on kuin tehty sinulle. Johtajasparraus tarjoaa sekä tiedollista että taidollista kehittymistä. Se koostuu sparraustapaamisista ja lyhyistä puheluista. Hinta alk. 475 eur/kk + alv.

Asiakaslähtöinen liiketoimintamalli

Haluatko ymmärtää paremmin sen logiikan, jonka ympärillä yrityksesi talouden moottori hyrrää? Tai kaipaatko uusien liiketoimintamahdollisuuksien tunnistamista? Saako olla: juuri tähän tarkoitukseen suunnattu työpaja. Liiketoimintamalli kuvaa, miten palveluita tai tuotteita tarjotaan asiakkaille ja millaisilla eri tavoilla liikevaihto muodostuu. Menetelmänä on tilanteeseesi sopiva liiketoimintamallin suunnittelutyökalu, esim. Business Model Canvas tai Lean Canvas. Hinta alk. 1500 eur + alv.

Käytännönläheinen strategiapaketti

Strategia on yhtiön kuin yhtiön ohjaamisen perustyökalu. Hyvä strategia tuo kilpailuetua ja auttaa päätöksenteossa sekä fokusoinnissa. Jos haluat luoda yhtiöllesi kunnianhimoisen mutta saavutettavissa olevan kasvutavoitteen ja samalla pysyä budjetissa, strategiapaketti on sinua varten. Paketti koostuu kolmesta osasta: Nykytila-analyysi, strategiatyöpaja ja viimeistely. Koko paketin hinta alk. 4500 eur + alv, tai pelkkä strategiatyöpaja alk. 1500 eur + alv.

Aikuistuminen

Haluatko ottaa kasvun kerralla haltuun tunnistamalla kasvun mahdollisuudet ja esteet? Aikuistumispakettimme on erittäin tehokas kasvuhakuisen yrityksen kasvun hallinnan perustyökalu. Paketissa käymme yhdessä läpi yrityksen ydintoiminnot ja arvioimme, millaisia toimenpiteitä tarvitaan kasvun varmistamiseksi. Saat tiiviin yhteenvedon kasvun mahdollisuuksista, esteistä ja suositelluista toimenpiteistä. Hinta alk. 2200 eur +alv.

Kasvuloikka

Tämä valmennuskokonaisuus on suunnattu sinulle, joka olet päättänyt ottaa kasvuloikan ja haluat homman käyntiin NYT. Valmennus koostuu viidestä moduulista: Tahtotila kirkkaaksi, Asiakkaat ja tuotteet, Johdatus asiakaslähtöiseen myyntiin, Liiketoimintamalli ja Kasvustrategia. Moduulit toteutamme vuorovaikutteisina työpajoina ja ryhmävalmennuksina. Olemme kaikessa tekemisessä aktiivisesti mukana sparraamassa ja ohjaamassa. Valmennuskokonaisuuden hinta on alk. 9900 eur + alv.

Räätälöimme aina palvelumme juuri sinun tarpeitasi vastaavaksi

Räätälöimme aina palvelumme juuri sinun tarpeitasi vastaavaksi

Etkö löytänyt omaan tilanteeseesi täydellisesti sopivaa palvelua? Ei hätää. Räätälöimme tarpeen mukaan osaamisemme ja kokemuksemme juuri sinulle sopivaksi kokonaisuudeksi, jossa on kaikki tarpeellinen eikä mitään ylimääräistä – ilman lisäkustannusta. Päivähintamme on alk. 945 eur + alv.

Voit maksaa palveluistamme myös Business Finlandin innovaatiosetelillä. Innovaatioseteli on tarkoitettu enintään 5000 euron arvoisten palveluiden ostoon kansainvälistä potentiaalia sisältävien tuotteiden kehittämiseen. Laadimme innovaatiosetelihakemuksen yhdessä kanssasi.