Selkeyttä ja suuntaa urallesi

 

Mitä sinä
haluat saavuttaa
juuri nyt?

Mitä sinä
haluat saavuttaa
juuri nyt?

Oletko asiantuntija, johtaja tai yrittäjä? Etsitkö uutta suuntaa urallesi tai tukea nykyiseen työhösi? Meillä on monipuolista kokemusta työelämästä, kasvuyrittäjyydestä ja itsetuntemuksen kasvattamisesta. Tarjoamme valmennusta ja sparrausta mm. kasvuyritysten johtajille, muutosta kaipaaville ja myyntiä tekeville. Autamme sinua tunnistamaan vahvuutesi ja kehityskohteesi, kirkastamaan tavoitteesi ja löytämään parhaat keinot edetä haluamaasi suuntaan.
– Katri ja Juha

Ammatillisen elämän strategia

Tiedätkö mihin suuntaan haluat edetä urallasi? Työelämän tavoitteiden tunnistaminen auttaa fokusoimaan, säästää energiaa ja helpottaa oikeiden valintojen tekemistä joka päivä. Konkreettiset tavoitteet motivoivat ja luovat merkitystä. Tämä max. 30 hengen vuorovaikutteinen ryhmävalmennus auttaa sinua tunnistamaan oman työelämäsi tärkeimmät tavoitteet. Saat myös toimivia työkaluja, joilla voit työstää tavoitteitasi myöhemminkin. Hinta alk. 1500 eur + alv.

Yksilöllinen uravalmennus

Omat tavoitteensa kirkastamalla voi löytää itselleen optimaalisen työn ja parhaat keinot menestyä siinä. Tämä valmennus sopii erityisesti työelämän murroskohdassa oleville ja yrittäjille tai yrittäjyyttä harkitseville. Coaching-menetelmää soveltavan henkilökohtaisen valmennuksen avulla voit kirkastaa uraan liittyviä tavoitteitasi, oppia sanoittamaan omaa osaamistasi ja vahvuuksiasi, tai jalostaa itselle tärkeitä kykyjä ja taitoja (esim. oman osaamisen myynti). Hinta alk. 756 eur + alv.

Myyntisparraus

Tarjoamme omaan kokemukseemme perustuvaa myyntisparrausta sekä myynnistä vastaaville että asiakasrajapinnassa toimiville asiantuntijoille. Sparraustapaamisissa käsittelemme haluamiasi teemoja, esimerkiksi myyntikäytäntöjen kehittämistä, asiakaslähtöisten myyntitaitojen syventämistä, myynnin esteitä tai myyntimahdollisuuksien tunnistamista. Yhden sparraustapaamisen (1,5 h) hinta on alk. 189 eur + alv.

Johtajasparraus

Jos tavoitteesi on omaksua hyväksi todetut tavat johtaa kasvuyhtiötä ja saada kaupan päälle parhaat käytännön vinkit ja opastuksen, johtajasparraus on kuin tehty sinulle. Johtajasparraus tarjoaa sekä tiedollista että taidollista kehittymistä. Se koostuu sparraustapaamisista ja lyhyistä puheluista. Hinta alk. 475 eur/kk + alv.

Räätälöimme aina palvelumme juuri sinun tarpeitasi vastaavaksi

Räätälöimme aina palvelumme juuri sinun tarpeitasi vastaavaksi

Valmennusten ja sparrausten kestot ja tapaamisten lukumäärät voidaan sopia joustavasti oman tilanteesi mukaan.

Ota yhteyttä, niin räätälöidään juuri sinulle sopiva kokonaisuus. Tuntihintamme on alk. 126 eur + alv.