Asiakaslähtöinen myynti

 

Mitä sinä
haluat saavuttaa
juuri nyt?

Mitä sinä
haluat saavuttaa
juuri nyt?

Oletko asiakasrajapinnassa työskentelevä asiantuntija, myynnistä vastaava tai yrittäjä? Haluatko kehittää asiakaslähtöisen myynnin valmiuksia? Tarjoan Juhan kanssa omaan kokemukseemme perustuvaa valmennusta ja sparrausta mm. asiakastarpeiden ja -arvon tunnistamiseen, ostamisen ja myynnin esteiden ylittämiseen ja konkreettisen myyntisuunnitelman luomiseen. Autamme oivaltamaan parhaat tavat liittää myynti luonnolliseksi osaksi myös sinun arkeasi.
– Katri / 050 4873 346

Voit maksaa palvelujamme myös Innovaatiosetelillä!

Myyntisparraus

Tarjoamme omaan kokemukseemme perustuvaa myyntisparrausta sekä myynnistä vastaaville että asiakasrajapinnassa toimiville asiantuntijoille. Sparraustapaamisissa käsittelemme haluamiasi teemoja, esimerkiksi myyntikäytäntöjen kehittämistä, asiakaslähtöisten myyntitaitojen syventämistä, myynnin esteitä tai myyntimahdollisuuksien tunnistamista. Yhden sparraustapaamisen (1,5 h) hinta on alk. 189 eur + alv.

Asiantuntija myynnin tukena

Yhä useammassa yrityksessä ymmärretään asiakasrajapinnassa toimivien asiantuntijoiden merkittävä rooli myynnin tukijoina. Monet asiantuntijat saattavat kuitenkin kokea myynnin vaikeana ja epämiellyttävänäkin. Tämä innostava ja paljon kiitelty puolen päivän koulutus levittää positiivista ”kaikki myy” -asennetta sekä opettaa asiantuntijat tunnistamaan myyntimahdollisuuksia ja varmistamaan jatkomyyntiä. Hinta alk. 876 eur + alv.

Asiakaslähtöisen B2B-myynnin perusteet

Haluatko oppia pitämään myynnistä ja näkemään sen asiakaspalveluna? Asiakaslähtöinen myynti on asiakkaan kuuntelemista ja hänen ongelmiensa ratkaisua. Max. 30 hengelle sopiva koko päivän koulutus opettaa tunnistamaan otollisimmat asiakasryhmät ja määrittämään asiakaslupauksen. Muita aiheita ovat esim. ostamisen ja myynnin esteiden ylittäminen tai oman myyntisuunnitelman luominen. Hinta alk. 1500 eur + alv.

Yrityksen myynti kuntoon

Jokainen yritys tarvitsee myyntiä. Myyntiin panostaminen heti yrityksen ensimetreistä alkaen mahdollistaa terveen ja kannattavan liiketoiminnan. Toteutamme tämän pk-yrityksen myyntitiimille suunnatun tehovalmennuksen käytännönläheisenä ja ratkaisukeskeisenä työpajana. Valmennuksen jälkeen sinulla on selkeä käsitys siitä, mitä konkreettisia toimenpiteitä myynnissä kannattaa tehdä seuraavaksi, kenelle, ja miten. Räätälöimme valmennuksen tarkemman sisällön yhdessä kanssasi. Hinta alk. 876 eur + alv.

Räätälöimme aina palvelumme juuri sinun tarpeitasi vastaavaksi

Räätälöimme aina palvelumme juuri sinun tarpeitasi vastaavaksi

Etkö löytänyt omaan tilanteeseesi täydellisesti sopivaa palvelua? Ei hätää. Räätälöimme tarpeen mukaan osaamisemme ja kokemuksemme juuri sinulle sopivaksi kokonaisuudeksi, jossa on kaikki tarpeellinen eikä mitään ylimääräistä – ilman lisäkustannusta. Päivähintamme on alk. 945 eur + alv.

Voit maksaa palveluistamme myös Business Finlandin innovaatiosetelillä. Innovaatioseteli on tarkoitettu enintään 5000 euron arvoisten palveluiden ostoon kansainvälistä potentiaalia sisältävien tuotteiden kehittämiseen. Laadimme innovaatiosetelihakemuksen yhdessä kanssasi.