Asiakaslähtöinen myynti

 

Mitä sinä
haluat saavuttaa
juuri nyt?

Mitä sinä
haluat saavuttaa
juuri nyt?

Oletko asiakasrajapinnassa työskentelevä asiantuntija, myynnistä vastaava tai yrittäjä? Haluatko kehittää asiakaslähtöisen myynnin valmiuksia? Tarjoan Juhan kanssa omaan kokemukseemme perustuvaa valmennusta ja sparrausta mm. asiakastarpeiden ja -arvon tunnistamiseen, ostamisen ja myynnin esteiden ylittämiseen ja konkreettisen myyntisuunnitelman luomiseen. Autamme oivaltamaan parhaat tavat liittää myynti luonnolliseksi osaksi myös sinun arkeasi.
– Katri / 050 4873 346

Voit maksaa palvelujamme myös Innovaatiosetelillä!

Yksilöllinen myyntivalmennus

Kaikki asiakaskohtaamiset ovat myyntimahdollisuuksia. Mahdollisuudet tiedostamalla ja asiakaslähtöistä ajattelua kehittämällä myynnistä tulee luonnollinen osa arkea. Coaching-menetelmää soveltavaa henkilökohtaista valmennusta voi hyödyntää esimerkiksi asiakaslähtöisten myyntitaitojen syventämisessä, myynnillisen ajattelutavan kehittämisessä tai tavoitteellisen myyntityön tehostamisessa. Hinta alk. 756 eur + alv.

Asiakaslähtöisen B2B-myynnin perusteet

Haluatko oppia pitämään myynnistä ja näkemään sen asiakaspalveluna? Asiakaslähtöinen myynti on asiakkaan kuuntelemista ja hänen ongelmiensa ratkaisua. Max. 30 hengelle sopiva koko päivän koulutus opettaa tunnistamaan otollisimmat asiakasryhmät ja määrittämään asiakaslupauksen. Muita aiheita ovat esim. ostamisen ja myynnin esteiden ylittäminen tai oman myyntisuunnitelman luominen. Hinta alk. 1500 eur + alv.

Asiantuntija myynnin tukena

Yhä useammin myös muissa kuin myyntitehtävissä toimivia henkilöitä halutaan osallistaa myyntiä tukevaan työhön. Monet asiantuntijat saattavat kuitenkin kokea myynnin vaikeana ja epämiellyttävänäkin. Tämä kaksivaiheinen valmennusohjelma opettaa asiantuntijat tunnistamaan myyntimahdollisuuksia ja varmistamaan jatkomyyntiä. Ohjelma alkaa kaikille osallistujille yhteisellä vuorovaikutteisella asiakaslähtöisen myynnin koulutuksella ja jatkuu coaching-menetelmää hyödyntävillä henkilökohtaisilla valmennustapaamisilla. Hinta alk. 750 eur + 756 eur/hlö. Hintoihin lisätään alv.

Yrityksen myynti kuntoon

Jokainen yritys tarvitsee myyntiä. Myyntiin panostaminen heti yrityksen ensimetreistä alkaen mahdollistaa terveen ja kannattavan liiketoiminnan. Tämä pk-yrityksen myyntitiimille suunnattu tehovalmennus sisältää käytännönläheisen ja ratkaisukeskeisen asiakaslähtöisen myynnin työpajan sekä kahden viikon maksuttomat neuvontapuhelut. Valmennuksen jälkeen sinulla on selkeä käsitys siitä, mitä konkreettisia toimenpiteitä myynnissä kannattaa tehdä seuraavaksi, kenelle, ja miten. Hinta alk. 1800 eur + alv.

Räätälöimme aina palvelumme juuri sinun tarpeitasi vastaavaksi

Räätälöimme aina palvelumme juuri sinun tarpeitasi vastaavaksi

Etkö löytänyt omaan tilanteeseesi täydellisesti sopivaa palvelua? Ei hätää. Räätälöimme tarpeen mukaan osaamisemme ja kokemuksemme juuri sinulle sopivaksi kokonaisuudeksi, jossa on kaikki tarpeellinen eikä mitään ylimääräistä – ilman lisäkustannusta. Päivähintamme on alk. 945 eur + alv.

Voit maksaa palveluistamme myös Business Finlandin innovaatiosetelillä. Innovaatioseteli on tarkoitettu enintään 5000 euron arvoisten palveluiden ostoon kansainvälistä potentiaalia sisältävien tuotteiden kehittämiseen. Laadimme innovaatiosetelihakemuksen yhdessä kanssasi.